![d8b7d8b1d8b2-d8aad987db8cd987-d8afd8b3d8b1-d987d988db8cd8ac-daa9d984d8a7d8b3db8cdaa9_631aa08ef2ff4.jpeg](https://7namehkhoy.ir/wp-content/uploads/2023/02/d8b7d8b1d8b2-d8aad987db8cd987-d8afd8b3d8b1-d987d988db8cd8ac-daa9d984d8a7d8b3db8cdaa9_631aa08ef2ff4.jpeg)
با تهیه دسر هویج کلاسیک و خوشمزه آشنا شوید
آماده سازی : 20 لحظه
پخت : 15 لحظه
مواد مورد نیاز سمت تهیه دسر هویج کلاسیک :
هویج رنده شده | 10 فنجان |
شیر | 1 و 1/2 فنجان |
شکر | 1/2 فنجان |
بادام خرد شده | 1/4 فنجان |
هل سبز و خرد شده | 1/2 قاشق چایخوری |
کره یا روغن حیوانی | 1/2 قاشق غذاخوری |
تهیه دسر هویج کلاسیک :
هویج و شیر را درون قابلمه ریخته و رو حرارت میانه گذاشته تا زمانی که شیر کاملا جذب هویج شود.
شکر را افزایش کرده هم بزنید تا شکر هم جذب هویج شود.
پسته، بادام و هل را افزایش کرده، مخلوط کنید. میتوانید روغن حیوانی یا کره افزایش کنید.
نکته:
* می توانید گرم یا سرد میل کنید.
* می توانید به مدت 1 هفته در یخچال نگهداری کنید.
منبع : خوی وب