طرز تهیه مرباي تمشک

مرباي تمشک

مواد لازم :

تمشک 3 کیلو گرم
شکر یک کیلو گرم

طرز تهیه :

تمشک بی‌دانه را شسته در سبد بریزید و بگذارید آبش بخشکد سپس آن را در لگن لعابی بی‌عیب با شکر مخلوط نموده ، مقدار لازم آب در آن ریخته بجوشانید‌. همین که شکرش بخورد تمشک رفت آن را برداشته از صافی گذرانده دانه‌های تمشک را گرفته در کاسه مربا بریزید.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه مربای به

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه خیار شور

مواد لازم: نمک 2 کیلو، برگ کرفس 1 لیوان، 200 گرم شستن، 200 گرم فلفل …