![مربا موز،پخت مربا موز طرز تهیه ی مربا موز, درست کردن مربا موز](https://khoyweb.ir/wp-content/uploads/2022/09/d8b1d988d8b4-d9bed8aed8aa-d985d8b1d8a8d8a7-d985d988d8b2_6319fffdae7ae.jpeg)
![طرز تهیه ی مربا موز،درست کردن مربا موز مربا موز,پخت مربا موز](https://khoyweb.ir/wp-content/uploads/2022/09/d8b1d988d8b4-d9bed8aed8aa-d985d8b1d8a8d8a7-d985d988d8b2_6319fffdc69c8.jpeg)
برای تهیه مربای موز: موزهایتان را با چاقوی پلاستیکی و غیرفلزی برش دهید تا زود سیاه نشوند، استفاده از زعفران برای رنگ مربای موز خوب است اما طعم آن را از بین می برد. بهتر است از آن استفاده نکنید، در صورت تمایل می توانید چوب دارچین را اضافه کنید یا گلاب و هل را بردارید یا هر 3 عنصر را با هم اضافه کنید، بستگی به ذائقه شما دارد.مربا را مانند سوپ هم نزنید، زیرا موز له می شود و مربا زشت به نظر می رسد.زیاد هم زدن لازم نیست چون باید خیلی زود آتش خاموش شود. عجله نکنید و اجازه دهید آب مربا قوام مناسبی پیدا کند. استفاده از کمی پودر ژلاتین داخل شهد مربا پس از غلیظ شدن می تواند از چسبیدن موز به هم جلوگیری کند. سیاه شدن موز باید در شربت باشد تا سیاه نشود. .